Читај ми!

Црвено-бели се сећају Барија - Звездин слављенички караван креће са Трга републике

Црвена звезда се пре 32 године попела на кров Европе савладавши Олимпик из Марсеја са 5:3 после извођења једанаестераца у финалу у Барију. У знак сећање на највећи успех у историји клуба, Звезда је покренула Звездин караван који данас од 18 часова креће са Трга републике у Београду.

Сјајна генерација црвено-белих је до европског трофеја стигла без пораза и златним словима се уписала у фудбалске анале.

"Одлучили смо да покренемо нови Звездин караван и он ће данас стартовати у Београду. Сви навијачи ће од 18 до 21 час моћи да посете караван на Тргу републике и моћи ће да се фотографишу са највреднијим пехаром који је припао освајачу титуле шампиона Европе. Биће ту изложени и трогеји Купа Србије и шампионата, тако да ће то бити једно лепо дружење", каже за РТС Тaтјана Шајковић из Црвене звезде.

Караван Црвене звезде ће обићи више од 50 градова у Србији, Црној Гори и Републци Српској, а уз пехаре и трофеје посетиоци ће видети и бројне друге експонате из музеја црвено-белих који подсећају на успехе.

На овај начи Звезда наставља прослављање освајања 34. шампионске титуле - шесте у низу.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво