Читај ми!

Бајерн после освојене титуле уручио отказе Оливеру Kану и Хасану Салихамиџићу

Досадашњи генерални директор Бајерна Оливер Kан и спортски директор Хасан Салихамиџић добили су отказ, одмах после освајања 11. узастопне титуле шампиона Бундеслиге, објавио је немачки клуб на Твитеру.

Надзорни одбор Фудбалског клуба Бајерн Минхен разрешио је дужности Оливера Кана, а на место генералног директора постављен је досадањи Канов заменик Јан-Kристијан Дрезен, док се о наследнику Салихамиџића, како се наводи, још одлучује.

Председник надзорног одбора Бајерна Херберт Хајнер рекао је да је Дрезен посвећен свом послу и да је вредно радио у корист тима. 

"Јан-Кристијан Дрезен је урадио изванредан посао за Бајерн у последњих десет година. Живи Бајерн, познаје клуб изнутра и зна шта је овде важно. Веома смо задовољни што је преузео ову функцију. Сигуран сам да може да обавља посао без прилагођавања, а то је управо оно што је Бајерну потребно у тренутној ситуацији", истакао је Хајнер.

Дрезен је члан Извршног одбора ФK Бајерн од фебруара 2013., а функцију потпредседника обавља од 2014. године.

Бајерн је раније освојио титулу победом у Kелну 2:1, али захваљујући пре свега Борусији из Дортмунда, која није искористила меч лопту и освојила само бод против Мајнца, 2:2.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво