Читај ми!

Луковић пред четвртфинале "орлића" против Пољске: Наше амбиције се овде не завршавају

Селектор кадетске репрезентације Србије рекао је да их против Пољске у четвртфиналу Европског првенства у Мађарској чека тешка утакмица, и да му је драго што су стигли међу осам најбољих селекција у Европи.

Млади српски фудбалери сутра од 15 сати, осим за пласман међу четири најбоља тима у Европи, бориће се и за место на Светском првенству, које ће се одржати у новембру.

Слагао бих када бих рекао да се ту завршавају наше амбиције, рекао је селектор кадетске фудбалске репрезентације Србије Александар Луковић.

"Очекује нас изузетно захтевна утакмица против екипе која је изванредна у високом пресингу. То им је заштитни знак, опредељење и начин на који играју. Према статистичким подацима најбоља су екипа у погледу броја пасова које дозвољавају противнику када започиње напад. То довољно говори о њиховом интезитету и квалитету када је реч о високом пресингу. Играју директан фудбал и екипа су која поседује завидан квалитет, али као и сви, имају и своје мане, које ћемо покушати да употребимо у нашу корист", истакао је Луковић за сајт ФСС.

Србија ће играти без суспендованог Стефана Митровића, док су сви остали фудбалери на располагању селектору.

субота, 10. јун 2023.
20° C

Коментари

A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
A ko je
Мистерија решена: Старија је кокошка!
Pitanje :
У Темерину отворено највеће товилиште кечига у Србији
Dr Protic
Сутра се широм Србије обележава Међународни дан џеза
Savet koji moze da pomogne
Зависност од порнографије нема никакве везе са сексом, тврди терапеут