Читај ми!

Мурињо: Тотенхем је једини бивши клуб за који нисам везан

Тренер фудбалера Роме Жозе Мурињо изјавио је да је Тотенхем једини клуб за који није везан и нагласио да је председник Тотенхема Данијел Леви главни кривац зато што португалски стручњак није освојио ниједан трофеј са лондонским клубом, преносе британски медији.

Трофејни тренер Жозе Мурињо био је шеф стручног штаба Тотенхема у периоду од 2019. до 2021. године, али са клубом из Лондона није успео да освоји ниједан трофеј.

"Тотенхем је једини клуб који сам водио, а да нисам остао везан за њега", рекао је Мурињо.

Португалски тренер је клуб из Лондона довео до финала Лига купа 2021. године, али је пре финалног дуела против Манчестер ситија Мурињо смењен.

"Не знам зашто је то тако. Можда је разлог тај што смо због коронавируса углавном играли на празном стадиону. Или то што ми председник Данијел Леви није дозволио да водим тим у финалу и да освојим трофеј", истакао је Португалац. 

Мурињо је у каријери као главни тренер предводио између осталих клубова и Порто, Интер, Реал, Челси и Манчестер јунајтед. Сада је на челу Роме са којом ће играти финале Лиге Европе, 31. маја против Севиље на "Пушкаш арени" у Будимпешти.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво