Читај ми!

Селектор кадета Луковић: Заслужено смо међу осам најбољих на континенту

Селектор кадетске репрезентације Србије Александар Луковић навео је после пласмана "орлића" у четвртфинале Европског првенства да су заслужено дошли до те фазе партијама против Италије и Шпаније.

Луковић је истакао да није било лако вратити се после пораза од Словеније.

"Још сам под утиском, није лако вратити се после лошег старта турнира. Сви су некако размишљали о поразу против Словеније, а ми смо се бавили нама и припремали за последње две утакмице. Одиграли смо против најквалитетнијих репрезентација у групи како треба и заслужено отишли међу осам најбољих екипа на континенту", рекао је селектор кадетске фудбалске репрезентације Србије Александар Луковић.

Српски тим прво је савладао Италију (2:0), па је ремизирао против Шпаније (1:1), а ривал у четвртфиналу биће Пољска.

"Против Шпаније смо дефанзивно били веома коректни, офанзивно морамо много боље, нарочито против екипа које своју игру базирају на поседу. Не бих волео да се упадне у неку еуфорију, склони смо да идемо од сјаја до очаја. Морамо да останемо чврсто на земљи, да се пре свега добро одморимо и да што боље припремимо утакмицу са Пољском. Захвалио бих се свим нашим људима који су дошли у Будимпешту да нам пруже подршку, надам се да ће их бити у још већем броју у четвртфиналном мечу у суботу", истакао је Луковић.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара