Читај ми!

Екип: Јунајтед жели Нејмара на позајмицу, ПСЖ хоће да га прода

Челници Манчестер јунајтеда и Пари Сен Жермена почели су преговоре у вези трансфера бразилског фудбалера Нејмара у клуб са "Олд трафорда", преноси француски Екип.

Француски лист тврди да су контакти руководства два клуба успостављени пре неколико дана, а преговори су сада и званично почели. Челници енглеског клуба тренутно преговарају са руководством "светаца" и представницима бразилског фудбалера.

Нејмар (31) је у ПСЖ стигао пре шест година из Барселоне за 222 милиона евра. Бразилски фудбалер је наводно незадовољан статусом у париском клубу и жели да га напусти на крају сезоне.

Он има уговор са ПСЖ-ом до јуна 2027. године. Екип истиче да фудбалер Манчестер јунајтеда Каземиро наговара Нејмара да настави каријеру у енглеском клубу, који ће наредне сезоне играти у Лиги шампиона.

Француски медији наводе да менаџер Манчестер јунајтеда Ерик тен Хаг жели да доведе Нејмара на позајмицу до краја сезоне, али руководство ПСЖ-а инсистира да током лета прода Бразилца и да се на тај начин реши његове велике плате.

Нејмар је ове сезоне одиграо 29 утакмица и постигао је 18 голова.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије