Читај ми!

Вест Хем и Фјорентина у финалу Лиге конференција

Фудбалери Вест Хема савладали су и у реваншу АЗ Алкмар са 1:0 и пласирали се у финале Лиге конференција. Из другог полифиналног двомеча као победник је изашла Фјорентина која је после продужетака победила Базел са 3:1. Финале је на програму 7. јуна од 21.00 у Прагу.

Фјорентина је после регуларног дела меча успела да надокнади гол заостатка из дуела у Фиренци, било је 2:1 исто као и пре седам дана.

Фјорентина је повела преко Гонзалеса у 35. минуту. Базел је изједначио у 55. стрелац је би Амдуни. Коначан резултат регуларног дела игре поставио је својим другим голом на мечу Гонзалес, играо се 72. минут.

Како није било промене резултата уследили су продужеци. На почетку другог продужетка позлило је једном навијачу Фјорентине, па је меч био прекинут око десет минута. Након лекарске интервенције дуел је настављен.

На самом истеку другог продужетка, када се очекивало да су пенали неминовни, Фјорентина је постигла погодак вредан финала. После велике гужве у казненом простору лопта је стигла до Барака који прецизним ударцем погађа мрежу. Играо се девети минут надокнаде другог продужетка.

Вест Хем је и у другом сусрету победио АЗ Алкмар. У првом дуелу било је 2:1. У реваншу Вест Хем је до победе стигао у самом финишу сусрета, у четртом минуту надокнаде времена стрелац је био Форналс.

Финале је на програму 7. јуна од 21.00 у Прагу.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво