Читај ми!

Тухел: Нисмо имали среће против Манчестер ситија, Турпан је судио за шестицу

Тренер фудбалера Бајерна Томас Тухел изјавио је да је незадовољан суђењем после елиминације немачког клуба од Манчестер ситија у четвртфиналу Лиге шампиона, преносе немачки медији.

Бајерн и Манчестер сити одиграли су синоћ 1:1 у реванш мечу четвртфинала Лиге шампиона, али је енглески тим изборио полуфинале најквалитетнијег европског клупског такмичења, пошто је у првом дуелу славио са 3:0.

"Две ствари нису биле на нивоу, а то су терен и судија Клемон Турпан. Он је судио за шестицу. Задовољан сам како смо одиграли оба меча. Били смо равноправан ривал најјачем тиму у Европи, а Манчестер сити је у овом тренутку у доброј форми. Синоћ смо их више намучили него у Манчестеру, али за 180 минута нисмо имали нимало среће", рекао је Тухел.

Навијачи Бајерна су на мечу са Манчестер ситијем истакли паролу, која је била упућена извршном директору Оливеру Кану и спортском директору Хасану Салихамиџићу.

"Циљеви могу да буду промашени, али вредности клуба не могу и не смеју. Испитајте политику вођења клуба", писало је на транспаренту навијача Бајерна.

Кан је најавио да ће Тухел остати тренер Бајерна.

"Видели смо синоћ једну сјајну деветку, али она (Ерлинг Халанд) није играла за нас. Мало је у свету нападача као што је Роберт Левандовски. Да смо први стигли до гола, шансе би нам порасле и било би врло непријатно за Манчестер сити. Све ћемо да анализирамо на крају сезоне, сигуран сам да ћемо да будемо успешни са Тухелом", истакао је Кан.

 

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво