Читај ми!

Наполи и Челси у реваншима покушавају да изборе полуфинала Лиге шампиона

Фудбалери Наполија у дуели са Миланом и Челсија са Реалом, упркос поразима у првим мечевима, покушаће у реванш утакмицама четвртфинала да изборе пласман у полуфинале елитног фудбалског такмичења. Мечеви почињу у 21 час, а нихове токове и промене резултата можете пратити на нашем порталу.

Упркос поразима у првим мечевима четвртфинала у Лиги шампиона оба тима домаћина вечерашњих мечева очекују да ће на својим теренима успети да надокнаде заостатак и пласирају се у полуфинале Лиге шампиона.

Фудбалери Милана надиграли су Наполи на "Сан Сиру" са 1:0 у првом мечу четвртфинала и Росонери долазе у Напуљ са идејом да сачувају гол предности који их води до полуфинала.

На другој страни домаћини су пред великим изазовом јер су у последњем дуели са Миланом на свом терену претрпели поражавајући пораз од 4:0 у серији А.

У другом вечерашњем мечу снаге ће одмерити Челси са Реалом из Мадрида а ситуација је врло слична као у предходвом случају.

Мадриђани су у првом мечу славили са 2:0 и у реванш улазе са завидном предношћу, а Челси је поражен и у последњем лигашком мечу али није искључено да може начинити преокрет на свом терену за пласман у полуфинале.

Утакмице Наполија са Миланом и Челсија са Реалом почињу у 21 час, а њихове токове и кретања резултата можете пратити на нашем порталу. 

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије