Читај ми!

Челси у расулу долази пред ноге распуцаном Бенземи (РТС 1)

Први дуел четвртфинала Реал Мадрид-Челси игра се од 21:00 на "Сантјаго Бернабеу" стадиону. Утакмицу можете да пратите у директном преносу на РТС 1 и из часа у час на нашем порталу.

Тим из Лонндона у периоду без перспективе. Доведен је опет Френк Лампард да покуша својим ауторитетом легенде клуба да спасе сезону без лепе перспективе. Лампард се у претходном мандату на клупи "плаваца" показао као идеалан избор за дизање екипе и откривање младих играча. За освајање трофеја су доведени други стручњаци.

Реал Мадрид можда каска у Примери за Барселоном, али су показали да су у успону форме управо у "Ел Класику". Забили су Барси четири гола на "Камп ноу" у мечу Купа краља, три су дело неумољивог Карима Бенземе. Француз се опоравио од повреде због које је пропустио Мундијал и враћа се на препознатљиви ниво квалитетних игара.

Прошле године је Бензема одиграо неке од најбољи низ партија у каријери управо у нокаут фази и то у ситуацијама када је Реал био слабији противник. Тако је билопрошле сезоне, када су Мадриђани славили 3:1 у Лондону, па онда "срећно" изгубили 3:2 на свом терену. Сада су ствари другачије, пољуљани Челси у потрази за мотивом и системом под новим тренером није тим ког се ваља плашити.

Међусобни скор у пет мечева је 3-2 за Реал, док Карло Анћелоти и Франк Лампард имају по један тријумф из директних дуела.

Меч Реал Мадрид-Челси игра се од 21:00 на "Сантјаго Бернабеу" стадиону. Директан пренос дуела можете да гледате на РТС 1,а ток утакмице пратите на нашем порталу.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара