Гвардиола после тријумфа над Ливерпулом: Једна од најбољих партија од када сам дошао у Манчестер

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола изјавио је након утакмице са Ливерпулом да је његова екипа савршено одиграла цео меч.

Фудбалери Манчестер ситија победили су екипу Ливерпула 4:1 (1:1) у дербију 29. кола Премијер лиге.

"Одиграли смо савршено од првог до 93. минута – иако смо примили гол, играли смо јако добро. Ливерпул увек прети из контре, али били смо сјајни. Једна од најбољих партија за мојих седам година овде. Моји фудбалери знали су да не играју лоше. Заостајали смо, али смо наставили да играмо на исти начин, мало смо поразговарали на полувремену, и имали смо среће код другог гола. После тога смо били стабилни", истакао је Гвардиола.

На другој страни, Клоп није задовољан поразом свог тима.

"У другом полувремену су буквално радили шта су хтели. Имали су посед, апсолутно су доминирали и имали смо среће што су се задовољили са четири гола и нису били похлепни и показивали жељу за још неким поготком. Немам стварно ништа лепо да кажем о других 45 минута. Били смо очајни. Први део је био добар. Препустили смо им лопту, али смо се добро кретали. Дали смо леп гол. У паузи сам рекао шта треба да радимо, одакле прети опасност, међутим није помогло. Сити је био много бољи и апсолутно заслужено су нас савладали", истакао је Клоп.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво