Ераковић: Желимо да останемо на челу табеле, идемо у Црну Гору по нова три бода

Фудбалски репрезентативац Србије Страхиња Ераковић изјавио је да његов национални тим жели да победи Црну Гору у другом колу групе Г квалификација за Европско првенство, које се одржава наредне године у Немачкој.

Ераковић: Желимо да останемо на челу табеле, идемо у Црну Гору по нова три бода Ераковић: Желимо да останемо на челу табеле, идемо у Црну Гору по нова три бода

Србија је пре два дана у Београду победила Литванију 2:0, док је Црна Гора на гостовању у Разграду надиграла Бугарску са 1:0.

Фудбалери Србије допутовали су у Подгорицу где ће у понедељак од 20.45 играти са селекцијом Црне Горе.

"Није било времена за неку дубљу анализу њихове утакмице, то нас очекује у недељу увече по повратку са тренинга. Видео сам гол и драго ми је да се мој велики пријатељ Никола Крстовић нашао у улози јунака. Тресе мреже у дресу свог клуба, сада је постигао првенац и за репрезентацију и свакако је један од играча на кога морамо да обратимо посебну пажњу. Трудићемо се да га неутралишемо и да му оставимо што мање простора", рекао је Ераковић, преноси званични сајт ФСС-а.

Ераковић је истакао да очекује "паклену атмосферу" на стадиону у Подгорици.

"То је нешто на шта смо навикли и не треба да нам представља проблем. У петак је такође био сјајан амбијент на стадиону ‘Рајко Митић’ и захвалио бих још једном публици на великој подршци против Литваније. У Црну Гору идемо по нова три бода и желимо да останемо на челу табеле и после другог кола квалификација за ЕП", истакао је српски фудбалер.

Српски фудбалер Драгиша Гудељ, брат репрезентативца Немање, завршио је синоћ у болници пошто је изгубио свест на утакмици треће шпанске лиге између његове Кордобе и Ферола. Драгиша Гудељ је тренутно у стабилном стању и успешно се опоравља.

"Били смо уз Немању, тешко је све то поднео, али је најважније да је са Драгишом све у реду и да је почео да се опоравља", рекао је Ераковић.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво