Селектор Црне Горе Радуловић oчекује спектакл против Србије

Селектор фудбалске репрезентације Црне Горе Миодраг Радуловић изјавио је да очекује спектакл на мечу са Србијом у квалификацијама за Европско првенство, које ће бити одржано наредне године у Немачкој.

Фудбалери Црне Горе почели су припреме за мечеве против Бугарске и Србије. Црна Гора ће у петак гостовати Бугарској, а три дана касније дочекаће Србију у Подгорици.

"Србија је репрезентација према којој имамо респект и према ономе што су урадили у квалификацијама за Светско првенство, Лиги нација и Мундијалу. Међутим, ми се спремамо за Бугарску и само нам је, поновићу још једном, само та утакмица у мислима."

"Након тог сусрета ћемо причати о Србији. Очекујем један прави фудбалски спектакл и само то у овом моменту могу да кажем", рекао је Радуловић, преноси подгорички Дан.

 У групи Г квалификација за ЕП налазе се Србија, Црна Гора, Бугарска, Литванија и Мађарска.

"Бугарска је екипа која игра агресиван фудбал и покушава да наметне свој стил игре. Морамо бити спремни да на то одговоримо на прави начин", истакао је Радуловић.

Селектор Црне Горе је навео да очекује добар резултат на мечу са Бугарском, који ће бити одигран у петак у Разграду.

"Бугарска је фудбалска земља. Нови селектор Бугарске Младен Крстајић донео је неку нову енергију, подмладио репрезентацију. То је екипа која игра агресиван фудбал и покушава да наметне свој стил игре. Морамо да будемо спремни да на то одговоримо на прави начин.”

”Имају квалитет, али мислим да ми на њега можемо да одговоримо. Надамо се добрим вестима из Разграда", поручио је Радуловић.

Он је истакао да на мечевима против Бугарске и Србије неће моћи да рачуна на повређене Матију Шаркића, Уроша Ђурђевића и Марка Јанковића.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво