Роберто: Желимо да се Меси врати у Барселону, чекамо га раширених руку

Фудбалер Барселоне Серхи Роберто позвао је играча Пари Сен Жермена и аргентинског репрезентативца Лионела Месија да се врати у каталонски клуб, преноси шпански Ас.

Роберто: Желимо да се Меси врати у Барселону, чекамо га раширених руку Роберто: Желимо да се Меси врати у Барселону, чекамо га раширених руку

Меси (35) је играо за Барселону од 2000. до 2021. године, а онда је прешао у ПСЖ. Шпански медији подсећају да аргентински фудбалер има уговор са шампионом Француске до 30. јуна, а Меси још није одлучио где ће да настави каријеру. Он је у недељу добио звиждуке од навијача ПСЖ-а, који у Месију виде једног од главних криваца за рану елиминацију из Лиге шампиона.

"Чекамо Месија раширених руку. Ко не би једва дочекао његов повратак!? На крају, боље да не причамо ништа око тога, јер је то ствар којом се баве председник, директор и тренер. Али, што се тиче нас играча, наше руке су раширене", поручио је Роберто.

Он је истакао да не разуме навијаче Пари Сен Жермена.

"Стварно ми је то несхватљиво. Колико је дао голова ове сезоне, колико асистенција и сада њега криве што су испали из Лиге шампиона? Меси је спектакуларан играч. Остаје горак укус у устима када видите да га неко третира на тај начин", закључио је Роберто.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво