Милојевић: Стопроцентни фокус за наставак низа

Тренер фудбалера Црвене звезде Милош Милојевић изјавио је да мотивација неће бити проблем његовој екипи у утакмици са Напретком. Упркос великом квалитету супарника и специфичним условима за игру тренер црвено-белих очекује да његов тим настави победнички низ и на гостовању.

Фудбалери Црвене звезде у недељу у Крушевцу од 17 часова гостују екипи Напретка, у оквиру 27. кола Суперлиге Србије.

 "Гледамо да колико год је могуће повећамо предност из кола у коло. Мотивација неће бити проблем за утакмицу у Крушевцу, јер играмо у фудбалском граду и амбијенту, мислим да можемо да одиграмо добар меч", рекао је Милојевић.

"Азаров има шансу да се избори за добар статус. Свиђа ми се његов однос, као и енергија. Нормално је да неки играчи улазе, неки испадају из форме. Он је на добром путу да то уради. Када је био у солидној форми, задесио га је проблем са вирусом и није дуго тренирао. Полако се враћа и надам се да ће из утакмице у утакмицу бити све бољи", истакао је тренер "црвено-белих".

Милојевић се осврнуо на квалитете противника из Крушевца.

"Пре свега имају Матића, који је квалитетан играч. Такође и Керкез на прекиду. Имају наша два момка који су јако талентовани, Станковића и Кнежевића, знам да ће бити додатно мотивисани да играју против нас. Ради се о екипи која је за свако поштовање, али и којој су неопходни бодови и све сем стопроцентног фокуса може да створи проблем на утакмици као што је ова сутрашња", казао је Милојевић.

"Што се терена тиче на то сам се већ навикао и нема разлога да се понављам. Такав је период, март месец, морамо да се прилагодимо. Уколико наш однос буде као и после 30 минута у Сремској Митровици, онда и та подлога мало мање смета и није толики проблем уколико се прилагодимо. Свакако да бих волео да су сви терени квалитетни, то би повећало и квалитет фудбала. Наш посао, играча пре свега је да се прилагоде што пре", закључио је Милојевић.

среда, 06. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара