Читај ми!

Репрезентативац Новог Зеланда Марко Стаменић појачао Звезду

Репрезентативац Новог Зеланда Марко Стаменић потписао је уговор са Црвеном звездом, саопштио је фудбалски шампион Србије.

Стаменићев уговор са Црвеном звездом ће важити од првог јула ове године до 30. јуна 2027. Талентовани везни фудбалер ће у редове "црвено-белих" стићи без обештећења.

"Веома смо задовољни доласком Стаменића. Довели смо младог играча са српским пасошем који ће наредне сезоне бити бонус, а опет иза себе има огромно искуство играња Лиге шампиона. Реч је о великом потенцијалу и фудбалеру који се најбоље сналази у везном реду, а с обзиром на његове квалитете, нема сумње да ће се брзо уклопити у стил игре Црвене звезде", рекао је спортски директор Црвене звезде Митар Мркела.

Млади фудбалер изабрао је Звезду као одскочну даску своје каријере.

"Изабрао је Црвену звезду као следећу дестинацију у каријери, а долази из једног изузетно стабилног клуба, што нас чини изузетно поноснима. Верујем да је пред Стаменићем блистава будућност, као и да смо његовим довођењем направили одличан посао", рекао је Мркела, преноси званични сајт клуба.

Стаменић је рођен 19. фебруара 2002. године у Велингтону. У каријери је носио дресове Вестерн Субурса и Тим Велингтона, а 2020. је потписао уговор са Копенхагеом. Стаменић је прошлу сезону провео на позајмици у Кегеу, а потом се вратио у Копенхаген. Он је за репрезентацију Новог Зеланда одиграо 11 мечева.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво