Читај ми!

Тренер Војводине Раставац: Према Синиши Михајловићу осећамо обавезу

Тренер Војводине Милан Раставац истакао је да његови изабраници сећају обавезу да против Црвене звезде посвећеном Синиши Михајловићу покажу добру игру.

Војводина у петак од 16 сати на стадиону Рајко Митић гостује Цпрвеној звезди на старту другог дела сезоне, а меч ће бити посвећен Синиши Михајловићу, који је као члан друге шампионске генерације Војводине прешао на Маракану и постао првак Европе и света.

Фудбалери Војводине ће на овом мечу играти у дресовима са ликом Синише Михајловића, а исти дресови касније ће се наћи на хуманитарној аукцији.

"Звезда је фаворит, то није спорно, али ми видимо своју шансу у томе да можемо да прикажемо нешто ново што нисмо успевали током јесењег дела. На тим стварима радили смо напорно током припрема и сада верујемо да можемо то да демонстрирамо. Такође, осећамо и обавезу према нашим навијачима, али и према Синиши Михајловићу, да будемо репрезентативни у овом мечу", изјавио је Раставац на конференцији за медије.

Дода је да има одређених кадровских проблема, али да ће тим који ће заиграти бити довољно конкурентан.

"Имамо два болесна играча, то су Буснић и Вукчевић, као и два лакше повређена играча. У довољно добром смо саставу да можемо да пружимо добру игру против Црвене звезде. Део игре и плана неће зависити само од нас. Ми желимо да ставимо Звезду под контролу, тако што нећемо дозволити да се разиграју и растрче и што ћемо покушавати да их угрожавамо, јер то они не воле да трпе", закључио је Раставац уз поруку да би у овом тренутку био „срећан трећим местом на крају сезоне".

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара