Петровић задовољан, Аџић самоуверен

Тренер фудбалера Црвене звезде Владимир Петровић рекао је да је задовољан урађеним током зимских припрема иако је његов тим на пет контролних утакмица остварио две победе, уз два пораза и један нерешен исход меча. Спортски директор Иван Аџић очекује да ће екипа играти боље него у јесењем делу шампионата.

"Поновићу још једном. Није ми битан резултат ма какав он био. Лепо је кад се победи, али најважније је да се уигравамо и спремамо за шампионат", навео је Петровић, и додао да га не брине ни неефикасна игра његове екипе. "Ни најмање", истакао је Петровић и поновио да су припреме биле одличне.

Шеф стручног штаба црвено-белих је контролне мечеве искористио и да проба и нова Звездина појачања.

"Нису сви на исти начин поднели тешке припреме, али свакако су појачали конкуренцију и продужили клупу. То је и био циљ прелазног рока. Сада смо много комплетнији и бићемо спремни за ритам среда - субота", навео је Петровић.

"Заиста ћу бити на мукама на пролеће и код састављања 18 играча за утакмицу, а камоли код 11", додао је он.

Петровић је казао и да већ зна скоро цео тим којим ће се супротставити Јагодини, када се 27. фебруара настави српско првенство. "Има још неких дилема и одлука... за једно или два имена", рекао је Пижон.

Аџић: Биће бољи него на јесен

Звездин спортски директор  Иван Аџић изјавио је да ће та екипа у пролећном делу сезоне играти боље него у првих шест месеци током којих је освојила титулу јесењег првака Србије.

Аџић је истакао да ће највећа Звездина предност  у односу на остале ривале бити та што црвено-беле није напустио ниједан играч.

"Екипа је остала иста и види се напредак код сваког појединца. Тада су ово били једни играчи, сада су сасвим други. Уигранији су и боље се познају. Уз то стигли су нови, којима треба време да покажу све могућности", казао је Аџић.

 Звездин тим је у зимском прелазном року појачан шесторицом нових фудбалера.

"Показали су квалитет и подигли конкуренцију. Купили смо најбоље што је било на домаћем тржишту. Довели смо играче који могу да помогну, а то је било најважније. Коначан резултат ћемо видети кад почну да се освајају бодови", оценио је Аџић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара