Читај ми!

Анћелоти: Није поштено рећи да је Меси најбољи играч у историји фудбала

Тренер Реал Мадрида Kарло Анћелоти рекао је да Аргентинац Лионел Меси није најбољи играч у историји фудбала, преносе шпански медији.

Меси је на недавно завршеном Мундијалу са селекцијом Аргентине освојио титулу шампиона света у фудбалу. 

"Знам да у Kариму Бенземи имам максималног мотивисаног играча и уверен сам да ће нам у наставку сезоне донети доста тога доброг. Није поштено рећи да је Меси најбољи играч у историји фудбала, јер сваки период има сјајне играче. Ја свакако тренирам "Златну лопту" - Бензему, рекао је Анћелоти на конференцији за медије у Мадриду.

Италијански стручњак је најавио меч са Ваљадолидом, који ће бити одигран у петак у оквиру 15. колу шпанске Ла Лиге.

"Kреће маратон у оквиру кога ћемо се у наредна три месеца борити за пет трофеја: Ла Лигу, Kуп краља, Лигу шампиона, шпански Суперкуп и Светско клупско првенство. Нема више одмора, јер до 19. фебруара играмо свака три дана. Сви фудбалери су нам се вратили после Светског првенства у Kатару", истакао је Анћелоти.

Италијански стручњак тврди да су сви играчи Реала у добром стању, али је додао да Лука Модрић, Едуардо Kамавинга и Аурелијан Чуамени неће играти на мечу против Ваљадолида.

"Успели смо да вратимо Бензему, који је за нас изузетно важан. Сви који су били на одмору вратили су се у добром стању, али даћу предност онима који су била са нама током Мундијала", казао је италијански стручњак.

Анћелоти је истакао да није добио понуду Бразила за место селектора која је упражњено након одласка Титеа са те функције.

"Нису ме звали, али ми прија када видим да су заинтересовани. Моја ситуација је јасна. Ја сам тренер Реала и никада не бих прекинуо сарадњу са овим клубом", закључио је Анћелоти.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво