Читај ми!

Лорис и Гризман наговарали селектора да не врати Бензему у тим

Капитен француске фудбалске репрезентације Уго Лорис и нападач Антоан Гризман тражили су од селектора националног тима Дидијеа Дешана да у национални тим не врати центрафора Карима Бензему, тврди новинар Роман Молина.

Бензема је био на списку играча за Светско првенство у Катару, али се повредио уочи почетка Мундијала. Дешан је одлучио да врати Бензему у Француску, али је нападач Реала остао на списку француских репрезентативаца.

Карим је успео у међувремену да се опорави, али је селектор Француске одлучио да га не врати у национални тим за нокаут фазу Мундијала.

Француска је поражена у финалу Мундијала од селекције Аргентине после бољег извођења пенала, а Бензема је у понедељак саопштио да више неће играти за "триколоре".

"Гризман и Лорис су били срећни када се Бензема повредио. Они су били срећни што одлази из Дохе, јер никада нису прихватили његов повратак у национални тим. Они су се уплашили, јер им је био угрожен статус вођа тима", тврди Молина.

Бензема није играо за репрезентацију више од пет година пошто је био умешан у скандал око уцењивања саиграча Матјеа Валбуене.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво