Читај ми!

Пешић за РТС: Очекује нас тешко гостовање против Монака

Стрелац победоносног гола за Црвену звезду у утакмици против Трабзона, Александар Пешић је истакао да су црвено-бели у неким деловима меча играли јако добро, а у појединим несигурно.

Нападач Звезде је након победе над турским Трабзонспором рекао да је утакмица била јако тешка, али да су његови саиграчи и он имали притисак због чињеница да морају да победе у утакмици како би остали у игри.

"Јесте било тешко, мислим да смо у неким периодима баш добро играли, а у неким морамо сигурније да играмо. Није лако, знамо да морамо да победимо да бисмо остали у игри, али добро, на крају смо дали други гол. Захвалио бих се екипи на стварно добро креираној акцији, ја сам био ту да крунишем", рекао је Пешић. 

Звезда у последњом колу Групе Х гостује екипи Монака. Пешић се осврнуо на наредну утакмицу која ће се одиграти за седам дана. 

"Битно нам је првенство, ову утакмицу морамо што пре да заборавимо како бисмо се концетрисали за недељу и наравно утакмицу против Монака добро припремити. Знамо да идемо на тешко гостовање, доброј екипи са добрим појединцима, закључио је Пешић.

среда, 29. март 2023.
0° C

Коментари

PRETPLATA
Такса за јавни медијски сервис и услови ослобађања
Nije baš lako...
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
Добар текст
Ако сте и ове године донели одлуку да промените своје навике, психолози имају неколико савета
B1 i B6 za Regeneraciju Diskova
Дискус хернија, болест 21. века
ma kakav vrabac
Дискус хернија, болест 21. века