Читај ми!

Бура на скупштини, ЈСД Партизан има два председника?

Изборна седница Скупштине ЈСД Партизан је прекинута након што су поједини делегати, међу којима и један од кандидата за председника Остоја Мијаиловић напустили заседање.

Мијаиловић је незадовољан понашањем људи из фудбалског клуба и актуелног председника Милорада Вучелића, првог човека фудбалске секције, одмах потом направио "своју Скупштину" у просторијама тениског клуба и "изабран" за председника, док је Милорад Вучелић прогласио ту одлуку неважећом, уз објашњење да на Скупштини није било кворума.

"Скупштина није одржана, на њој нису бирани никакви органи, ни чланови Управног одбора. За одржавање Скупштине, није било услова. Све нове Скупштине су нелегалне, нелегитимне. Дакле, све друге манифестације и догађаји, немају никакву правну ваљаност", рекао је Вучелић на ванредној конференцији за медије.

Претходно је конференцију за медије одржао и Мијаиловић, након што је изабран за председника уз подршку 52 од укупног броја од 88 делегата.

На тој седници први човек кошаркашког клуба истакао је да су у његовом тиму Марко Николић, Филип Филиповић и Ђорђе Вишацки, који би требало да буде заменик председника УО.

"Нисам се на овај корак одлучио зато што сам докон, већ ми се доста представника клубова обратило са жељом да се прикључе возу у доброј организацији попут кошаркашког клуба Партизан. Желим да вратимо радну атмосферу у све просторије. Бавићу се свим клубовима које представљате. Спортско друштво Партизан је једно од најтрофејнијих у Европи, а Скупштину није одржало пет и по година", истакао је МИјалиловић и додао да ће позвати Вучелића чим се заврше правне формалности.

"Ми фудбалски клуб не изостављамо из наше породице. Немам намеру да водим фудбалски клуб, нисам луд да напуштам клуб који сам градио шест година да бих отишао у клуб који дугује колико дугује", поручио је Мијаиловић.

петак, 23. фебруар 2024.
17° C

Коментари

Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Браво, доста је безобразлука
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
medicinsko nasilje
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво