Читај ми!

Станковић: Свака европска утакмица је доказивање

Свака европска утакмица је доказивање и потврђивање за нас, рекао је тренер Црвене звезде, Дејан Станковић, уочи реванш утакмице трећег кола квалификација за Лигу шампиона против Пјуника.

Звезда је у првом мечу у Београду убедљиво победила 5:0, а реванш је сутра од 19 сати у Јеревану.

"Сви су жељни игре, желимо да изађемо јако, а идемо на победу због величине клуба која нас обавезује на то, али и коефицијента", рекао је Станковић на конференцији за медије.

Он у односу на стартних 11 у Београду нема на располагању лакше повређене Александра Пешића и Мирка Иванића, као и суспендованог Милана Родића.

"О Пјунику мислим све најбоље, нису случајно овде у трећем колу квалификација за Лигу шампиона, иако папир некада покаже да си изразит фаворит, као што смо ми то били у Београду, међутим, наишли смо на организован и чврст отпор. Морали смо да будемо фокусирани, иако нам је концентрација попустила у пар наврата, превасходно у првих 15 минута. Поклонили смо им неколико лопти, испред гола, па и на средини, где су фудбалери Пјуника умало то искористили. Причали смо и анализирали шта не треба да се понавља више", подвукао је Станковић.

Станковић се захвалио домаћинима на топлој добродошлици.

"Нисам први пут у Јерменији, био сам овде као играч и после кад сам радио у Уефи. Ако смо до голова дошсли на основу њихових индивудалних грешака у Београду, то је заслуга наших играча, јер смо их 'натерали' да то ураде. До голова се и тако долази, а терен је једино мерило. Била је добра такмичарска утакмица са високим интензитетом, али морали смо да се добро озонојимо за сваки гол. Гледаћемо да то урадимо и сутра", поручио је Станковић.

среда, 06. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара