Читај ми!

Столица: Нови тренер, нови играчи - потребно нам је време

Тренер Партизана Илија Столица рекао је после ремија са ТСЦ-ом у трећем колу Суперлиге да је екипи потребно време, као и да је игра црно-белих била боља него против Радничког у Нишу.

Партизан није победио други пут у прва три кола новог фудбалског шампионата, а тренер црно-белих је поручио да је екипи недостајао само гол против ТСЦ-а.

"Недостајао нам је гол, чим се заврши 0:0, без голова, јасно је да нисмо били ефикасни. Жао ми је, мислим да смо одиграли боље него у Нишу и да се подижемо у том сегменту", рекао је тренер фудбалера Партизана Илија Столица после меча против ТСЦ-а.

Црно-бели су везали други узастопни реми, након што су у претходном колу одиграли против Радничког (3:3).

"Мислим да је потребно још мало времена. Знам да се код нас траже инстант ствари, на брзину, међутим, потребно је време. Нови тренер, нови играчи, много нових ствари. Без обзира на све и притисак очекивања у овом клубу, морамо да испоштујемо један процес. Мислим да смо на добром путу са овом игром. Жао ми је што нас резултат није наградио, али морамо даље", изјавио је Столица.

Партизан је после три одигране утакмице трећи на табели са 5 освојених бодова, иза Црвене звезде и Војводине који имају по 6 из два меча.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво