Нигерија освојила треће место

Фудбалска рерпезентација Нигеријe освојила је треће место на Купу афричких нација у Анголи, пошто је у претпоследњем сусрету турнира победила Алжир са 1:0.

Победнички гол за Нигерију у борби за треће место постигао је Виктор Обиња који је у 56. минуту утакмице прошао кроз одбрану Алжира и са ивице казненог простора лопту протурио кроз ноге противничког голмана Мохамеда Земамушеа.

Обиња је и раније могао да затресе мрежу Алжира. Три минута пре гола погодио је пречку.

Алжир је био ослабљен неиграњем Фазија Шаушија, Рафика Халиша и Надира Белхађа, који су добили црвене картоне у полуфиналном поразу од браниоца трофеја Египта - 0:4.

Египат ће се за своју седму титулу шампиона Африке сутра у Луанди борити са четвроструким прваком Ганом, која је Нигерију у полуфиналу победила са 1:0.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво