Тери за победу Челсија

Фудбалери Челсија победили су Барнли са 2:1 и у 24. колу Премијер лиге сачували прво место на табели шампионата Енглеске. Астон Вила савладала екипу Фулама са 2:0, а три бода у 34. колу Премијер лиге освојио је и Ливерпул, актуелни вицешампион Енглеске.

Победу Челсију донео је погодак капитена Џона Терија у 83. минуту.

Претходно је Никола Анелка постигао гол за вођство Челсија од 1:0, али је погодак Стивена Флечера завршницу меча учинио неизвесном.

Исход меча је одлучио гол Терија, који проживљава тешке тренутке у животу пошто га медији оптужују за ванбрачну аферу са дугогодишњом девојком саиграча из репрезентације Енглеске, а некада и Челсија Вејна Бриџа.

Челси је на 23 досадашње утакмице освојио 54 бода, четири више од Манчестер јунајтеда, који ће сутра у дербију кола у Лондону играти са Арсеналом меч за друго место на табели. Четврти је са 42 бода Тотенхем, који је био на корак од освајања сва три бода на гостовању код Бирмингем Ситија, пошто је голом Џермејна Дефоа водио све до последњег минут када је коначан резултат 1:1 поставио Лијам Риџвел.

Ливерпул је на свом Енфилд стадиону уз погодак Дирка Кајта и аутогол Кевина Дејвиса савладао Болтон са 2:0 и са 41 бодом задржао се на петом месту на табели.

Астон Вила је захваљујући двоструком стрелцу Габријелу Агбонлахору у Лондону победила Фулам са 2:0 и домогла се шестог места са 38 бодова, два више од Манчестер Ситија, који ће сутра бити домаћин фењерашу Портсмуту.

Хал и Вулверхемптон су поделили плен одигравши нерешено 2:2 на утакмици два тима која се боре за останак у Премијер лиги.

Победника није било ни у сусрету Вест Хема и Блекбурна 0:0, док је Тим Кејхил поготком у 84. минуту донео Евертону победу над Виганом.

Резутлати и табела после утакмица 24. кола енглеског фудбалског првенства:

Бирмигенм Сити - Тотенхем 1:1
Фулам - Астон Вила 0:2
Хал Сити - Вулверхемптон 2:2
Ливерпул - Болтон 2:0
Вест Хем - Блекбурн 0:0
Виган - Евертон 0:1
Барнли - Челси 1:2

Сутра се играју утакмице:

Манчестер Сити - Портсмут
Арсенал - Манчестер јунајтед

У понедељак се игра утакмица:
Сандерленд - Стоук Сити

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво