Тошић дебитовао за Келн

Српски репрезентативац Зоран Тошић дебитовао је за тим Келна, који је у Франкфурту победио Ајнтрахт са 2:1 у 20. колу Бундеслиге и освојио важне бодове у борби за опстанак у првом рангу такмичења у немачком првенству.

Тошић је на терену заменио Танера Јалчина у 54. минуту сусрета када је резултат још био 0:0.

Убрзо је Маниш Келн довео у вођство од 1:0, Крис је постигао изједначујући гол за Ајнтрахт, да би победу Келну донео аутогол Марка Руса у 84. минуту. Келн се тако пробио до 12. места на табели са 24 освојена бода у досадашњем току сезоне.

Прво место је поново преузео Бајерн, који је у Минхену савладао Мајнц са 3:0 головима Данијела ван Бујтена, Марија Гомеса и Арјена Робена у другом полувремену. Голман Ханс-Јерг Бут претходно је промашио пенал за Бајерн, који сада има 42 бода.

Један мање освојио је Бајер, који ће сутра у Леверкузену дочекати Фрајбург. Другу сутрашњу утакмицу играће Штутгарт и Борусија из Дортмунда.

Најефикаснији данашњи сусрет играо се у Менхенгладбаху где је Борусија победила Вердер из Бремена са 4:3, пошто је све голове постигла у првих 35 минута меча.

Сигуран је био и Нирнберг, који је уз хет-трик Албанца Алберта Буњакуа савладао домаћи Хановер са 3:1.

Дуел Херте из Берлина и Бохума завршен је без голова, док ће последњу утакмицу вечери играти трећепласирани Шалке и Хофенхајм.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво