Читај ми!

Саша Илић нови тренер Чукаричког

Легендарни фудбалер Партизана Саша Илић нови је тренер Чукаричког, саопштили су "брђани". Илић је са тимом са Бановог брда уговорио двогодишњу сарадњу.

Илић ће на клупи Чукаричког наследити Душана Ђорђевића, који је након лошег старта сезоне дао оставку.

Саша Илић ће се тако опробати у тренерском послу, пошто ће му у Чукаричком бити први ангажман на позицији шефа стручног штаба.

Чукарички је потврдио да је уговорена двогодишња сарадња са Илићем, који ће бити представљен у среду.

"Најпре бих желео да захвалим Душану Ђорђевићу на свему што је учинио за клуб у претходних годину дана, пре свега на резултатима које је остварио. Растали смо се после договора, екипа је у последњих месец дана деловала исцрпљено и уморно, али смо превасходно желели бољу игру. Поента је била да се раздрма екипа, а Дулету желимо много среће у даљој каријери. Ту смо да му помогнемо шта год можемо", казао је Владимир Матијашевић, директор Чукаричког.

"Што се тиче новог шефа струке, избор је пао на Сашу Илића, легенду Партизана, којем су почаст одали и Звездини навијачи. Знамо врло добро како се опростио од фудбала, имао је велику каријеру. Што се тиче тренерског посла, има искуство у млађим репрезентативним категоријама, био је и помоћник у стручном штабу Драгану Стојковићу Пиксију у сениорском тиму Србије", додаје први човек Чукаричког.

Илић ће, након промоције у среду, имати први тренинг са екипом, а деби на клупи Чукаричког у суботу, у дуелу шестог кола Суперлиге Србије, када Чукарички игра у гостима са Радничким 1923 у Крагујевцу.   

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво