Читај ми!

Делибашић: Сигуран сам да ће бити боље у реваншу

Против Сумгаита смо у првом дуелу покушавали свих 90 минута, нисмо успели, али не можемо да будемо незадовољни, рекао је један од тренера Чукаричког Павле Делибашић.

Брђани су у првом мечу другог кола квалификација за Лигу конференција против Сумгаита одиграли нересено 0:0.

"Свака европска утакмица носи посебан значај за наш клуб. Против Сумгаита смо у првом дуелу покушавали свих 90 минута, нисмо успели, али не можемо да будемо незадовољни. И начином и игром, иако смо у неким моментима били мало више пасивни него што би требало", рекао је Делибашић за клупски сајт.

Реванш меч је на програму 29. јула од 20 сати по српском времену у Сумгаиту.

"Опет, трудили смо се да направимо резултат који би нам значио пред реванш. Сада нас чека утакмица на страни, на нама је да одиграмо много боље, а то овај тим може. И наравно, морамо да постигнемо неки гол и да прођемо у треће коло, штоо би био велики успех за нас", казао је Делибашић.

Азербејџанци су били углавном дефанзивни током већег дела сусрета, али их је красила огромна борбеност и пожртвованост у борби за сваку лопту.

"Желео бих да честитам екипи из Азербејџана, уз нагласак да нас нису изненадили нити у једном сегменту. Играли су игру коју смо ми предвидели у анализи. Све то што смо раније видели, они су у 90 минута утакмице на Бановом брду и показали."

"Трудили смо се да постигемо гол, имали смо доста шанси, али нисмо успели. Сигуран сам да ће бити боље у реваншу. Притисак који смо вршили на ривала, посебно у другом полувремену, показује да је било доста исправних ствари. Недостајало је само да постигнемо гол", рекао је Делибашић.

Делибашић је истакао да очекује сличан сусрет и у Сумгаиту.

"Морам да признам да не видим како би екипа Сумгаита могла да нас изненади. Атаковали смо све време, верујем да смо их својим квалитетима и спречили да играју другачије. Они можда јесу у неким моментима одуговлачили, опструирали су игру, али све је то легитимно у фудбалу, по мом мишљењу ништа ту није спорно", закључио Делибашић.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво