Читај ми!

Павкову и Катаију уручени дресови са бројем 100

Александру Катаију и Милану Павкову је на утакмици Црвене звезде и Металца, у оквиру последњег кола Суперлиге Србије, уручен дрес са бројем 100 који симболише број одиграних у такмица у црвено-белом дресу.

Александар Катаи је своју јубиларну утакмицу одиграо у прошлом колу против ОФК Бачке у убедљивој победи од 5:0. Упрскос повредама које је крилни нападач имао током сезоне, успео је да забележи свој наступ 100 наступ.

Колико је Катаи значајан у игри тима Дејана Станковића, показују статистички подаци које је забележио играјући у оба мандата за Црвену звезду. У сезони 2015/16. фудбалер рођен у Србобрану је постигао 31 гол уз 15 асистенција на 68 наступа. У актуелној сезони Звездина "десетка" је укупно постигла 18 голова у свим такмичењима, али уз то забележила и седам асистенција.

Милан Павков је 100. наступ забележио у убедљивом тријумфу црвено-белих на мечу против Златибора у оквиру 36. кола домаћег шампионата. Управо на свом јубилеју је високи нападач постигао гол и на тај начин још више улепшао ову утакмицу коју ће засигурно дуго памтити.

Звездина "дуга деветка" је затресла мрежу ривала укупно 15 пута током ове сезоне. У 13 наврата је Павков рутински матирао голмане "суперлигаша", док је један погодак постигао у Лиги Европе у мечу шеснаестинефинала против Милана.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво