Нејмар о Кимиху: Можете девојци да певате целу ноћ, али...

Бразилски фудбалер Нејмар показао је против Бајерна да је један од најбољих играча на свету и да, када је расположен, не постоји противник који може да га чува. Нејмар је упркос промашајима одиграо невероватан меч и био један од најзаслужнијих што је Пари Сен Жермен прошао у полуфинале Лиге шампиона.

Европа има новог шампиона, ПСЖ елиминисао Бајерн и пласирао се у полуфинале, иако је у реваншу поражен минималним резултатом на "Парку принчева".

Одлучио је већи број голова у гостима, а након меча, Бразилац је емотивно прославио тријумф са саиграчима, испоставило се, испред Јозуе Кимиха.

"Забавно је јер нисам славио да бих му се подсмевао, већ је била прослава са Леом (Паредесом). Судбина је та која ме је ставила близу Кимиха", изјавио је Нејмар подсећајући на изјаву немачког везисте пред реванш у Паризу.

Кимих је истакао да је убеђен да ће Бајерн проћи јер је бољи тим и да је требало да победе и у првом сусрету.

"Рекао је да је њихов тим бољи, да ће победити. Био је сигуран да ће се пласирати у полуфинале. Али испало је као што је рекао, зар не? Можете имати посед лопте, можете девојци певати цео дан, али онда неко дође и за пет минута је одведе", сликовито је објаснила "десетка" Парижана.

Нејмар није имао среће да се прослави јер је у року од седам минута три пута погађао оквир гола, мало је недостајало да ПСЖ буде кажњен због тога, али је он био уверен у тријумф.

"Поруку коју смо морали да пошаљемо ми смо добили прошле године, када смо стигли до финала. Одиграли смо сјајан меч против Бајерна, који је био најбољи тим тада. Сада то нисам видео тако. Током жреба, рекао сам саиграчима да ћемо се састати са Бајерном и то се десило. Рекао сам им да буду мирни јер смо спремни. Морали смо себи ово да покажемо, да можемо то да учинимо. Била је сјајна утакмица, иако смо поражени, играли смо боље од њих", закључио је Нејмар и одбацио могућност да напусти клуб.

уторак, 30. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво