Јунајтед спремио замену за Лукакуа

Енглески фудбалски клуб Манчестер јунајтед понудио је 40 милиона евра Лиону за трансфер младог нападача Мусе Дембелеа, јављају британски медији.

Након што се неко време спекулисало, Јунајтед је упутио прву званичну понуду Лиону за услуге нападача Мусе Дембелеа.

Према тврдњама острвских медија, "црвени ђаволи" се интересују за младог француског нападача још од времена када је наступао за Селтик и Фулам, а препоруку су добили и од некадашњег капитена Ерика Кантоне, који га прати још од омладинске школе ПСЖ-а.

Јунајтед је понудио 40 милиона евра Лиону, а евентуални долазак Дембелеа одговор је енглеског тима на недавне приче о одласку првог нападача екипе Ромелуа Лукакуа у Интер и Серију А.

Лукаку је дуже време ван сваке форме, па би тренер Солскјер свакако могао да потражи замену белгијском нападачу. Дембеле има 22 године, прошао је све млађе селекције Француске и очекује се да у наредном периоду заигра и за сениорски тим. У својој првој сезони у Лиону постигао је 23 гола.

Осим Лукакуа, непознату судбину у Јунаједу имају Погба, Санчез, као и голман Де Хеа.

Јунајтед је осим за Дембелеа, заинтересован још и за Санча, Де Лихта, Ван Бисаку и Николаса Пепеа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво