Наставља се шампионат Србије

Након двонедељне паузе због обавеза репрезентације, наставља се фудбалско првенство Србије утакмицама 12. кола.

Црвено-бели гостују последњепласираној екипи Чукаричког, која је у досадашњем току шампионата забележила само једну победу.

Изабраницима Владимира Петровића Пижона дуел са Чукаричким биће последња првенствена провера пред "вечити дерби" са Партизаном следећег викенда.

Екипа Партизана на свом терену игра против седмопласираног Смедерева, које је у прошлом колу савладало управо "фењераша" Чукарички.

Црно-бели, који заостају четири бода за водећом Звездом, у прошлом колу су у гостима савладали Металац.

Фудбалери трећепласиране Војводине у Новом саду дочекују Борац из Чачка. "Лале" су у прошлом колу одиграле 2:2 са Јагодином, док је Борац изгубио од Младог радника са 2:1.

Екипа четвртопласираног ОФК Београда гостује Хајдуку из Куле, који се налази на 13. позицији. "Романтичари" су у прошлом колу одиграли без голова против Јавора, док је Хајдук изгубио од Црвене звезде са 1:0.

Једно од пријатнијих изненађења шампионата, Спартак, на свом терену

у Суботици игра против крушевачког Напретка. Суботичани су у прошлом колу савладали Рад са 3:1, док је Напредак изгубио од БСК-а са 2:1.

Јагодина, после ремија са Војводином, на свом терену игра против Рада, БСК ће на Карабурми дочекати екипу Металца, док ће Јавор у Ивањици угостити екипу Младог Радника.

Све утакмице 12. кола играју се од у суботу од 13 сати, осим дуела Хајдук-ОФК Београд који се игра у исто време, али у недељу.

У суботу у 13,00 сати играју се мечеви:

Нови Сад: Војводина-Борац
Ивањица: Јавор-Млади радник
Београд: Чукарички-Ц.звезда
Београд:Партизан-Смедерево
Београд: БСК-Металац Г. Милановац
Суботица: Спартак-Златибор вода Напредак
Јагодина: Јагодина-Рад

Недеља у 13,00 сати :
Кула (тв): Хајдук-ОФК Београд.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво