Млади данас против Данаца

Млада фудбалска селекција Србије у Копенхагену од 14 сати игра пријатељску утакмицу против Данске, домаћина Европског првенства 2011.

Биће то идеална прилика за изабранике Ратомира Дујковића да се још боље уиграју пред одлучујуће дуеле против Словачке, Кипра и Хрватске који их очекују до краја квалификација у Групи 7 за ЕП.

Јунак новосадског преокрета против Норвешке Миралем Сулејмани истакао је веома добро расположење „орлићима".

- Овај пријатељски дуел ће пре свега добро доћи играчима који нису много играли  у претходним мечевима. Жеља свих нас је да искориститимо прилику да се припремимо за тежак распоред који нас очекује у наставку квалификација - истакао је троструки стрелац против Норвежана.

Још један од носилаца игре младе репрезентације Душан Тадић нагласио је да пријатељски мечеви могу да донесу само добро младој репрезентацији.

- Најбољи начин да се што боље уиграмо и припремимо за завршни део квалификација су мечеви као што је овај против Данске. Биће прилике да сви чланови младе селекције покажу колико могу и наметну се селектору Дујковићу за нареде мечеве - закључио је првотимац новосадске Војводине.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво