Видић уверен у успех и без Фергусона

Фудбалер Манчестер јунајтеда Немања Видић оценио је да суспензија тренера Алекса Фергусона неће утицати на игру шампиона Енглеске.

Тренер Манчестер јунајтеда Алекс Фергусон суспендован је на четири утакмице јер је критиковао физичку припремљеност судије Алана Вајлија.  Он неће водити екипу на предстојећа два меча, а казна од преостале две утакмице активираће се до сезоне 2010-2011, ако буде утврђено да је починио сличан прекршај. Фергусон је кажњен и са 20.000 фунти.

Фергусон неће предводити екипу у суботу на утакмици против Евертона на Олд Трафорду и следеће недеље на мечу са Портсмутом.

Репрезентативац Србије рекао је да изостанак тренера неће утицати на игру екипе, пошто сваки фудбалер у тиму тачно зна шта мора да ради.

"Чекају нас важне утакмице, поготово што се Челси 'одлепио' на пет бодова. Наредне три или четири утакмице ће бити веома важне. Надам се да ћемо показати карактер и победити без Фергусона", рекао је Видић за Скајспортс.

"Знамо шта нас чека и шта се од нас очекује. Током утакмица смо концентрисани на игру и не осврћемо се много према клупи", додао је он.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво