Млада репрезентација отпутовала у Данску

Млада репрезентација Србије отпутовала је за Копенхаген, где ће у среду одиграти пријатељску утакмицу против домаћина Европског првенстава 2011. године.

Биће то идеална прилика за изабранике Ратомира Дујковића да се још боље уиграју пред одлучујуће дуеле против Словачке, Кипра и Хрватске који их очекују до краја квалификација за првенство Европе.

Јунак утакмице против Норвешке Миралем Сулејмани, који је са три гола обезбедио победу нашем тиму, каже да је атмосфера у екипи веома добра.

"Дуел против Данске добро ће доћи пре свега онима који нису много играли у претходним мечевима. Циљ нам је да искориститимо прилику и да се што је могуће боље припремимо за тешке утакмице које нас чекају у наставку квалификација", рекао је Сулејмани.

Један од носилаца игре младе репрезентације Душан Тадић нагласио је да пријатељски мечеви могу екипи да донесу само добро.

"Најбољи начин да се што боље уиграмо и припремимо за завршни део квалификација су мечеви као што је овај против Данске. Биће прилике да сви покажу колико могу и наметну се селектору", рекао је првотимац Војводине.

Утакмица Данска - Србије игра се у среду са почетком у 14 часова.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво