Јоветић би могао да оде из Фиорентине

Агент фудбалера Фиорентине Стевана Јоветића рекао је да би црногорски репрезентативац на крају сезоне могао да напусти тај италијански клуб.

"Ништа се неће догодити у јануарском прелазном року. Јоветић ће остати у Фиорентини. Немам шта да кажем о могућим трансферима у Ливерпул, Манчестер сити или Манчестер јунајтед", рекао је Јоветићев агент Фали Рамадани британским медијима.

Јоветић ове сезоне пружа добре партије у италијанском шампионату и Лиги шампиона, због чега су многи европски клубови заинтересовани за трансфер. Међутим, његов агент тврди да бивши капитен Партизана за сада не размишља о одласку из Тоскане.

"Можда неки други агенти причају о трансферима, али Јоветић размишља само о Фиорентини. Видећемо шта ће се догодити следећег лета", рекао је он.

"Он воли Премијер лигу, цени такмичења у серији А и шпанској Примери. То су најбоље лиге у Европи, а могуће је да ћемо добити много понуда", додао је он.

Јоветић је прошао омладинску школу Партизана, а за први тим дебитовао је у априлу 2006. године. За црно-беле је одиграо укупно 80 утакмица и постигао 28 голова. У јануару 2008. постао је капитен Партизана, а у мају исте године потписао је за Фиорентину. За репрезентацију Црне Горе одиграо је 13 утакмица и постигао шест голова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво