Хидинк оптимиста пред реванш са Словенијом

Селектор фудбалске репрезентације Русије Гус Хидинк рекао је да је оптимиста пред реванш утакмицу баража за Светско првенство 2010. године против Словеније и поручио својим играчима да мирно уђу у тај меч.

Реванш утакмица између Словеније и Русије игра се сутра од 20.45 на стадиону Људски врт у Марибору. У првом мечу у Москви било је 2:1 за домаћине.

"Разочаран сам резултатом, водили смо са 2:0 и у неколико наврата смо могли да увећамо вођство. Не смемо да паничимо, ипак нисмо изгубили прву утакмицу", рекао је Хидинк.

У првој утакмици Русија је била бољи ривал, у 51. минуту Хидинкова екипа је водила са 2:0 головима Дињара Биљалетдинова. Међутим, наду Словенцима пред реванш у Љубљани донео је Нејц Печник, који је у 88. минуту савладао голмана Игора Акинфејева.

"Знам да нас чека тешка борба у Словенији, али показали смо да можемо да победимо противника, без обзира на то колико су опасни", закључио је он.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво