Валенсија мора да поправи понуду за Јовановића

Челници Валенсије мораће финансијски да побољшају понуду уколико желе да ангажују репрезентативца Србије Милана Јовановића, пише шпански лист Супердепорте.

Јовановићу следећег лета истиче уговор са белгијским Стандардом, а Валенсија је, према писању медија, била фаворит да га доведе већ у зимском прелазном року.

Ипак, Супердепорте тврди да је Валенсија Јовановићу понудила плату од 1,5 милиона евра за три године, што је испод очекивања српског фудбалера.

Пошто Јовановићу истиче уговор са Стандардом, Валенсија није дужна да плати обештећење, због чега је српски играч, наводно, очекивао финансијски јачу понуду шпанског клуба.  

"Веома је тешко да потпише уговор са Валенсијом на основу онога што су Шпанци тренутно понудили Јовановићу. Ипак, обе стране су спремне још да разговарају", рекао је менаџер српског играча Зоран Стојадиновић.

Супердепорте наводи да би, након оваквог развоја догађаја, председник Валенсије Мануел Љоренте ипак могао да побољша понуду Јовановићу, пошто осим њега шпански клуб није најавио друга појачања за зимски прелазни рок.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво