Илиев: Бићемо још јачи после прелазног рока

Партизан је освајач дупле круне, тим који игра нокаут фазу Лиге Европе и клуб који спада у два најпопуларнија у Србији. То са собом повлачи много ствари, али једну више од свих осталих крјаем децембра и током читавог јануара – прелазни рок. Ивица Илиев, спортски директор и као такав задужен да се тиме бави у Хумској улици, говорио је о одласцима и доласцима за Радио-телевизију Србије.

"Ове године желимо да направимо тим који ће остати на окупу и током европских квалификација наредног лета. Сигурно ће доћи до неких промена, што је и логично, али у нашем случају то ће бити само корак напред", рекао је Илиев.

Он верује да ће екипа бити још квалитетнија него што је у овом тренутку.

Илиев је истакао да о именима, што потенцијалних појачања што оних играча који ће напустити редове црно-белих, не може да говори.

„Важно је да се све ради плански и са, понављам, жљеом да будемо све јачи. Све оно што смо радили у последње две године, откако сам на месту спортског директора у Партизану, показује нам је само у интересу бољитак фудбалског клуба Партизан", закључио је Илиев.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво