Милојевић: Равноправан дерби, обе екипе пропустиле своје шансе

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице са Партизаном рекао је да су његови фудбалери од 10. јуна у тренажном процесу и да следи заслужени одмор. Милојевић је истакао да је ово био равноправан дерби, као и да су обе екипе пропустиле своје шансе.

"Без обзира на то колика је бодовна разлика, у каквој су форми вечити ривали, дерби је увек равноправан, шансе су увек подједнаке. Дерби је посебна утакмица, у дербију не сме да се калкулише. Ја лично не волим никада да калкулишем. Играли смо са два шпица, покушали смо да победимо, и Боаћи и Пешић су урадили велики посао ове јесени. На крају је завршено без победника", рекао је Милојевић.

Звездин тренер није желео да открије колико је (не)задовољан након данашње утакмице.

"Није битно да ли сам задовољан или нисам, завршена је полусезона, играмо од 10. јуна и момци су заслужили да се одморе. Никада нисам задовољан, ни када победимо нисам 100% задовољан", додао је Милојевић после утакмице.

"Два кључна детаља су одлучила дерби. Наша шанса у првом полувремену, јер да смо ту постигли гол Партизан би морао да се отвори и ми бисмо имали много више простора. Други детаљ је промашена шанса Ожеговића, јер да су постигли тај гол, тешко да бисмо стигли до гола. Била је тврда, борбена утакмица, много више него што је била технички квалитетна. Сваки дерби је овакав, важност је велика, а играчи су уморни. Честитао бих својим играчима на многим тешким стварима које смо до сада урадили. Направићемо анализу целе јесени, одморићемо се, и чекају нас припреме и нови изазови", закључио је Милојевић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво