Читај ми!

Друловић: Нисмо ово заслужили

Тренер фудбалера Партизана Љубинко Друловић оценио је да његова екипа није заслужила испадање из Лиге Европе после приказане игре против Аугзбурга и поновио да ће остати у клубу до краја сезоне.

Шампион Србије изгубио је од Аугзбурга са 3:1 на домаћем терену и тако је елиминисан из европских такмичења.

"Сви смо много тужни после оваквог пораза, јер мислим да према пруженој игри нисмо заслужили овакав крај у Лиги Европе. Одиграли смо фантастично прво полувреме и онда смо имали несрећу да примимо гол у судијској надокнади времена", рекао је Друловић.

"Нисмо смели да дозволимо да се то деси, јер смо знали да су много јаки на прекидима. Као што нисмо смели да допустимо да примимо гол на почетку другог полувремена. После тога је уследило и искључење и завршница коју сте сви видели, а ми смо у међувремену имали три-четири шансе из којих смо морали да постигнемо голове. Такви промашаји у оваквим утакмицама не смеју да се дешавају", додао је он.

Тренер Партизана није дошао на конференцију за медије после меча, а новинари су га нашли на другој страни стадиона, кад је излазио са састанка.

"Био сам на састанку са управом. Разговарали смо како да подигнемо екипу после оваквог пораза и резултата. Ви знате да је мој статус да ћу остати овде до краја сезоне, то знате одраније. Једино смо разговарали како да полусезону завршимо на најбољи начин", рекао је Друловић.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије