Партизан остао без комплетне управе?!

Након шокантног пораза од Аугзбурга и испадања из Лиге Европе, комплетна управа ФК Партизан је поднела оставку, преноси Б92.

Одмах након гола Бобадиље, који је Аугзбург одвео у нокаут фазу Лиге Европе, са трибина стадиона у Хумској су се чули повици "Управа напоље!"

Како је Б92 пренео касно вечерас, уследила је реакција челних људи Партизана, који су се заједнички одлучили да послушају навијаче и колективно поднесу оставку!

Информација још није званична и вероватно ће у петак многе ствари око оставки бити јасније.

Иначе, по завршетку меча тренер црно-белих Љубинко Друловић се није обратио медијима како то правила налажу, већ је имао састанак са спортским директором Ивицом Илијевим а на конфернцију за медије са сат времена закашњења дошао је помоћнитренер Луис Дијого Кампуш!

Челници Партизана недоступни за коментар

Нико из управе Фудбалског клуба Партизан данас није био доступан за коментар поводом елимнације из Лиге Европа и спекулацијама о оставкама управе и отказу тренеру Љубинку Друловићу, преноси Бета.

Београдски медији су синоћ пренели да је управа Партизана, под притиском навијача, поднела оставку, а да је тренер Љубинко Друловић поднео оставку.

Друловић је, међутим, синоћ казао новинарима да ће остати до краја сезоне.

Актуелни шампион Србије не постиже добре резултате у Супер лиги, пошто је у 20 кола претрпео шест пораза и заузима четврто место на табели са 32 бода, 24 мање од водеће Црвене звезде. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије