Спортинг у шеснаестини финала, Дортмунд други у групи

Фудбалери Спортинга победили су данас на свом терену Бешикташ са 3:1 и тако се пласирали у шеснаестину финала Лиге Европа, као други у Групи Х. Паок победио у Дортмунду, Ајакс испао.

Бешикташ је испао из такмичења, док је прво место у групи освојила московска Локомотива, која је данас победила Скендербег са 3:0.

Руска екипа има 13 бодова, португалска 10, док је Бешикташ остао на девет, а Скендербег на три бода.

Борусија Дортмунд испустила је прво место Групе Ц данашњим поразом од ПАОК-а 0:1 у Немачкој. То је искористио Краснодар победом од 3:0 над Габалом и освојио прво место.

Дортмунду је то био други узастопни пораз, тако да сада има 10 бодова, док Краснодар има 13. ПАОК има седам, а последња Габала два.

Обе утакмице у Групи Б завршене су нерешено. Ливерпул је остао на првом месту са бодом више од Сиона, након данашњих 0:0 те две екипе. Казањ и Бордо одиграли су 2:2.

У Групи Ј је могло да дође до драме, пошто су три тима имала шансе да се пласирају, али никаквих узбуђења није било.

Тотенхем је лако победио Монако са 4:1 и тако завршио са 13 бодова. Андерлехт је на другом месту са 10 бодова, после данашње победе над Карабагом од 2:1, тако да му на крају није ни била потребна помоћ енглеског тима.

У шеснаестини финала Лиге Европа, укључујући и тимове из Лиге шампиона, играће: Андерлехт, Атлетик Билбао, Аугсбург, Базел, Бајер Леверкузен, Бешикташ, Борусија Дортмунд, Фенербахче, Фиорентина, Галатасарај, Краснодар, Лацио, Ливерпул, Локомотива Москва, Марсељ, Манчестер јунајтед, Митјиланд, Молде, Наполи, Олимпијкос и Порто.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије