Читај ми!

Милојевић: Увек је лепо играти у Горњем Милановцу

Тренер фудбалера Чукаричког Владан Милојевић рекао је како очекује да екипа настави да подиже форму и забележи добар резултата против Металца у Горњем Милановцу.

"Предстоји нам још једна у низу тешких утакмица, поготово што играмо на страни и то другу у низу. После меча против Вождовца био сам задовољан, јер је очигледно да смо мало подигли форму. Али је то далеко од тога што ја очекујем и што ови момци могу. Верујем да ћемо имати узлазну путању кад је реч о форми", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Он је додао да је Металац организована, добро укомпонована и вођена екипа, која није случајно изненађење досадашњег дела првенства.

"Сигурно да имају велики мотив пред својим навијачима, међутим увек је лепо играти у Милановцу - изузетно леп терен, леп фудбалски амбијент и мислим да ћемо се показати у најбољем могућем светлу. Идемо да играмо фудбал против добре екипе и сигурно да желимо да се представимо у квалитетом издању", изјавио је Милојевић.

Тренер Чукаричког истакао је да је разочаран јер се нападач Станиша Мандић није нашао на списку младе фудбалске репрезентације Србије.

"Не мешам се у избор селектора и то ме не интерсује. Лично сматрам да је ово поражавајуће за Чукарички. Мислим да нисмо заслужили овакав третман. Станиша Мандић је бисер српског фудбала и треба да га гајимо. Веома сам разочаран, али идемо даље. Нећемо никог да уцењујемо, али то што осећам имам потребу и да кажем", констатовао је Милојевић.

Тежак меч, али и освајање нових бодова, очекује и последње појачање "брђана" Тијаго Галвао.

"Напорно смо радили претходних дана како бисмо се што боље припремили за гостовање Металцу. Што се тиче моје минуле сезоне, играо сам у Молдавији и стварно ми је драго да сам каријеру наставио у овако озбиљном клубу као што је Чукарички. Моја природна позиција је на месту полушпица, али могу да играм где год да шеф затражи", рекао је Галвао, који је потписао трогодишњи уговор са Чукаричким.

Утакмица 8. кола Суперлиге Металац - Чукарички игра се у недељу од 19 сати у Горњем Милановцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије