Милинковић: На победу против ОФК Београда

Зоран Милинковић каже да би победа против ОФК Београда подигла самопоуздање након неуспеха у квалификацијама за Лигу шампиона.

Тренер Партизана Зоран Милинковић верује да је утакмица против ОФК Београда у Суперлиги од великог значаја за његов тим како би се победом вратио на прави пут после елиминације из квалификација за Лигу шампиона.

"ОФК Београд је променио тренера и донеће реакцију у тиму, што је њихов велики адут. Беквалац је дошао и биће веома мотивисани, иако је кратак период са њима. Играмо важну утакмицу, учинићемо све да одиграмо најбоље што можемо и забележимо победу", рекао је Милинковић на конференцији за медије на стадиону у Хумској.

Он је поручио да ће утакмицу пропустити Валери Божинов због дисторзије скочног зглоба.

"Божинов ће бити дуже ван строја. Прва прогноза доктора била је три недеље јер је заиста добио јак ударац", рекао је Милинковић и додао је да је задовољан учинком бугарског нападача на евро-сцени, али и да може боље партије да пружа.

Милинковић је додао да је свима у клубу тешко пала елиминација од БАТЕ Борисова у баражу за Лигу шампиона, али и да се нада да ће брзо пребродити пораз.

"Немам утисак да нас је БАТЕ заварао, мора да се каже да смо у првом мечу играли са играчем мање. У Београду смо видели два полувремена, њима је припало прво, нама друго. Не правим алиби, Партизан је светиња и не желим превише да причам о финансијским проблемима. Сви у клубу се боре са ситуацијом, дајемо све од себе", рекао је Милинковић.

Тренер црно-белих није желео да критикује појединце из тима после елиминације из квалификација за Лигу шампиона.

Према његовим речима клуб ће до краја прелазног рока покушати да доведе појачања.

"То је право питање за директора клуба. Воде се преговори са неколико играча и имамо жељу да се појачамо", рекао је Милинковић и демантовао долазак хрватског фудбалера Тончија Кукоча.

Утакмица осмог кола Суперлиге између Партизана и ОФК Београда игра се сутра од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије