Чукарички почео припреме, Милојевић не обећава титулу

Фудбалери Чукаричког почели су припреме за нову сезону, а на прозивци се појавило 18 играча. "Не желим да обећавам шампионску титулу", поручује тренер Владан Милојевић.

Тренер Владан Милојевић није могао да рачуна на Немању Стевановића, Филипа Стојковића, Славољуба Срнића и Николу Стојиљковића због њихових обавеза према младој репрезентацији, као ни на Станишу Мандића, који је на СП на Новом Зеланду, а дужи одмор добили су Игор Матић и Ненад Миросављевић.

Уговори су истекли Зорану Рендулићу, Ивану Тодоровићу, Боривоју Ристићу и Угочукву Укаху, док је једини новајлија доскорашњи голман Чачка Никола Петрић.

Шеф стручног штаба Милојевић поручио је да је циљ у новој сезони да екипа игра допадљив фудбал, али није желео да говори о шампионским амбицијама.

"Одмор није био велики, али такав је наш посао, у специфичној смо ситуацији, недостаје нам много грача, али ћемо у ходу радити на склапању тима и на појачањима", рекао је Милојевић новинарима на стадиону на Бановом брду.

Он није желео да пред екипу постави императив освајања титуле и поручио је да су изјаве у том контексту биле изречене олако.

"Желимо да играмо леп фудбал, тежимо ка добрим резултатима, али не желим да обећам ништа спектакуларно. Не желим да спремамо ражањ, а зец је у шуми", навео је тренер освајача националног Купа.

Он је рекао да клуб неће правити сметње ниједном фудбалеру око одласка у иностранство, пошто има прилично интересовања за браћу Срниће.

"Одласци и доласци су нормална ствар, али далек је пут до трансфера. Сешћемо сви из клуба и договорићемо се са играчима, не желим да причам унапред", рекао је Милојевић.

Према његовим речима, утакмица Суперкупа Србије између Чукаричког и Партизана под знаком је питања.

"Нисам сигуран да ће та утакмица бити одиграна, до мене долазе различите информације. Није ми јасно зашто се тај меч не би играо, као и свуда у свету", каже Милојевић.

Фудбалери Чукаричког у суботу одлазе у Аустрију на базичн део припрема, а играће 2. јула у квалификацијама за Лигу Европе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво