Читај ми!

Ђуричић код Тадића у Саутемптону

Енглески премијерлигаш Саутемптон спреман је да до краја сезоне ангажује на позајмицу фудбалера Бенфике и репрезентативца Србије Филипа Ђуричића, преносе острвски медији.

Двадесетдвогодишњи Ђуричић тренутно је на позајмици у немачком бундеслигашу Мајнцу, али његови представници желе да откажу тај ангажман и "прогурају" га у Саутемптон, наводи "Дејли Мејл". Лист додаје да менаџер "светаца" Роналд Куман настоји да ојача нападачку линију тима, с обзиром на то да је Шејн Лонг тренутно ван строја због прелома ребара.

Ђуричић, који може да игра у нападу, као офанзивни везни или лево крило, прешао је у Бенфику 2013. из Херенвена за суму од 4,5 милиона фунти и потписао петогодишњи уговор са откупном клаузулом од 32 милиона фунти. Тај талентовани фудбалер придружиће се у Саутемптону земљаку и саиграчу из националног тима Србије Душану Тадићу, наводи лондонски лист.

Ђуричић је до сада одиграо 19 утакмица за државну репрезентацију и постигао четири гола.

Саутемптон је тренутно трећепласирани на табели Премијер лиге, иза водећег Челсија и актуелног шампиона Манчестер ситија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије