Читај ми!

Бајерн лако против Фрајбурга, Штутгарт се враћа

Бајерн Минхен победио екипу Фрајбурга у 16. колу Бундеслиге и тако наставио низ победа. Штутгарт као гост савладао Хамбургер и изашао из зоне испадања. Хановер бољи од Аугзбурга.

Фудбалери Бајерна из Минхена победили су на свом терену Фрајбург са 2:0, у утакмици 16. кола Бундеслиге и остварили седму узастопну победу у првенству.

Бајерн је повео у 41. минуту голом Арјена Робена, што је био његов девети погодак у првенству, а коначан резултат поставио је Томас Милер у 48. минуту, седмим голом у Бундеслиги.

Екипа Пепа Гвардиоле једина је непоражена у првенству, а после 13. победе сигурна је на првом месту на табели са 42 бода. Баварци су примили само три гола, што је можда импресивнија од било чега другог.

Фрајбург заузима претпоследње, 17. место, са 14 бодова. Српски дефанзивац у екипи Фрајбурга Стефан Митровић меч је преседео на клупи.

Фудбалери Штутгарта су на гостујућем терену победили Хамбург са 1:0 и извукли се из зоне испадања. Једини гол је постигао Флоријан Клајн у 42. минуту. Српски фудбалер у екипи Хамбургера Гојко Качар није улазио у игру, као ни млади Филип Костић у гостујућем саставу.

Штутгарт је сада 15. на табели са 16 бодова, колико има и Хамбург на 14. месту. Обе екипе имају по два бода више од тимова који се налазе у зони испадања.

Хановер је на свом терену победио Аугзбург са 2:0 и остварио седму првенствену победу. Голове су постигли Салиф Сане у 20. минуту и Хоселу у 55. минуту из пенала. Нападач гостију Никола Ђурђић играо је до 62. минута. Хановер је осми на табели са 23 бода, а Аугзбург заузима пето место са бодом више.

Келн и Мајнц су вечерас одиграли без голова, а остале утакмице 16. кола играју се у среду.

Данашњи резултати 16. кола:

Келн – Мајнц 0:0

Бајерн Минхен – Фрајбург 2:0 (Робен 41, Милер 48)

Хамбургер – Шутгарт 0:1 (Клајн 42)

Хановер – Аугзбург 2:0 (Сане 20, Јоселу 55. пенал)

Сутра се састају Борусија Дортмунд – Волфсбург, Борусија Менхенгладбах – Вердер Бремен, Ајнтрахт Франкфурт – Херта Берлин, Хофенхајм – Бајер Леверкузен и Падерборн – Шалке.

Табела: Бајерн Минхен 41 бода, Волфсбург 30, Бајер Леверкузен, Борусија Менхенгладбах и Аугзбург по 24, Шалке, Хофенхајм и Хановер по 23, Ајнтрахт 21, итд.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије