Читај ми!

Племенски плес у част новог репрезентативца Данске!

Пионе Систо је рођен у Уганди, али су његови родитељи емигрирали у Данску још када је био беба. Он је проглашен најбољим играчем тамошњег првенства за 2014. годину, а ове сезоне је за лидера Мидтјиланд постигао седам голова на 17 мечева. Сасвим природно, уследио је позив 19-годишњем фудбалеру за младу репрезентацију земље која га је удомила. До овог тренутка, ова прича се не разликује од многих сличних у глобализованом фудбалском свету. Међутим...

Његови родитељи, сасвим јасно врло узбуђени због успеха свог сина, одлучили су да прекину конференцију за медије, и то како би заиграли пред присутнима.

Они су одиграли неку врсту племенског плеса, обоје прекривени белим прахом. Успут су и певали, док су изненађени новинари шкљоцали апаратима. Систо се после придружио својим родитељима, да би и сам био посут белим прахом.

На крају су сви заједно позирали пред камерама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије